Z powodu dużej liczby zamówień wysyłka może się opóźnić o 1–2 dni. Robimy wszystko, aby przesyłki dotarły jak najszybciej.
CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000
CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000 CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000

CONCEPT CK-5000 GARNEK WIELOFUNKCYJNY SOUS VIDE ck5000

  0 opinie  /  Napisz opinie
NOWOŚĆ
CONCEPT CE-3520 WYCISKARKA DO OWOCÓW ce3520 ... Wielofunkcyjny garnek Concept CK 5000 - gotowanie w klasycznym i nowoczesnym stylu. Powody, dla których warto posiadać garnek CK5000: ... rozwiń opis »


Kod: ck5000

Podobne produkty

Opis

CONCEPT CE-3520 WYCISKARKA DO OWOCÓW ce3520


...
Wielofunkcyjny garnek Concept CK 5000 - gotowanie w klasycznym i nowoczesnym stylu.
Powody, dla których warto posiadać garnek CK5000:
Wielofunkcyjny garnek, który łączy dwa główne trendy w gotowaniu: nowoczesną metodę Sous Vide i Slow Cook z tradycyjną jak pieczenie chleba czy ciasta w formie.
CK5000 to kilka urządzeń w jednym: pełni funkcje frytkownicy, garnka parowego, garnka do gotowania ryżu, grilla i patelni.
Do użytku w domu, na campingu i w domku letniskowym.
W zestawie znajduje się specjalna forma, w której przygotujesz pyszne ciasto lub inny deser, a nawet upieczesz chleb. Ponadto, dzięki kratce do gotowania na parze, będziesz zdrowo się odżywiać.
Do przygotowania potraw metodą Sous Vide polecamy zgrzewarkę próżniową Concept VA0010.
Spróbuj nowych metod gotowania z nowym wielofunkcyjnym garnkiem CK5000.
Techniczne parametry:
Objętość: 6 l
W pełni rozbieralny - zbiornik można myć w zmywarce
Szklana pokrywa
Wyjmowany zbiornik z nieprzywieralną, teflonową powierzchnią
Uchwyty dla łatwego przenoszenia
Podświetlany na niebiesko LCD wyświetlacz
11 automatycznych programów
Antypoślizgowe nóżki
Akcesoria: stojak do gotowania Sous Vide, kratka do gotowania na parze, kosz do smażenia frytek, forma do pieczenia
Zewnętrzne wymiary garnka: 38 x 29 x 12 cm (gł. x szer. x wys.)
Zewnętrzne wymiary garnka z pokrywką: 41 x 30 x 25 cm (gł. x szer. x wys.)
Moc: 1500 W
Co możesz przygotować w wielofunkcyjnym garnku CK5000 z pomocą 11 automatycznych programów:
1. SAUTE
SAUTE: Przy pomocy tego programu ustawisz temperaturę w zakresie 190°C - 220°C, a czas od 5 do 120 min. Przygotuj pyszny gulasz w sosie własnym. Kurczak, cielęcina, wieprzowina, warzywa, grzyby ... a wszystko co musisz ugotować to makaron lub ryż jako dodatek.
2. STEAM
Gotowanie na parze: Przy pomocy tego programu ustawisz czas w zakresie od 20 do 90 min. Warzywa pełne witamin na przystawkę albo danie główne zachwycą miłośników zdrowego odżywia.
3. STEW
Duszenie: Przy pomocy tego programu możesz gotować i dusić potrawy w czasie od 2 do 4 godz. Klasyczny gulasz, pieczeń z grzybami. Twoja wyobraźnia nie zna granic.
4. SLOW COOK HI/LOW
Powolne gotowanie: W zależności od przygotowywanych potraw wybierz jedną z dwóch temperatur HI (Wysoka) lub LOW (Niska) i nastaw czas w zakresie od 4 do 12 godz.
5. FRY
Frytowanie: Ustaw temperaturę pomiędzy 150°C a 190°C i czas od 1 do 30 min. Czeska klasyka: smażony ser, frytki, a może krokiety, pieczarki i filety...
6. BAKE
Pieczenie: Wybierz program BAKE i ustaw temperaturę w zakresie 150°C i 190°C a czas w programie pieczenia od 30 min do 4 godz. Upiecz na deser pyszne ciasto do kawy i herbaty albo własny chleb na śniadanie. W formie możesz przygotować domowy pasztet- z mięsa mielonego, bez konserwantów i stabilizatorów. Smakuj inaczej !
7. ROAST
Smażenie: Wybierz program ROAST i ustaw temperaturę między 150°C a 180° a czas smażenia od 30 min do 3 godz. Chrupiące smażone steki - co więcej?
8. RICE 
Gotowanie ryżu: W pełni automatyczny program. Funkcja gotowania ryżu nie wymaga nastawienia temperatury ani czasu gotowania.
9. SOUS VIDE
Zastosowanie tego programu wymaga nastawienia temperatury w zakresie 45°C a 95°C oraz czasu od 30 min do 72 godz. Niewiarygodnie miękkie i delikatne mięso pełne soku całkowicie rekompensuje nieco czasochłonne przygotowanie. Pokrój plastry mięsa, które zapakuj następnie próżniowo używając np. zgrzewarki Concept VA0010. Tak przygotowane woreczki umieść (w zależności od receptury) w kąpieli wodnej. Po upływie nastawionego czasu smaż mięso krótko na patelni. Poczuj ten niesamowity smak! ...
10. KEEP WARM
Utrzymanie temperatury. Utrzymanie ciepła w garnku można ustawić w czasie od 1 do 4 godz. Już nie ma potrzeby ponownego stania w kuchni, gdy ktoś z członków rodziny spóźni się na obiad.


Zdjęcie ilustracyjne

Zdjęcia mogą różnić się od oryginalnego produktu/przedmiotu.

Opinie (0)

Napisz opinie

Informacja: HTML nie tłumaczony!

Ocena: Złe           Dobre

Wpisz kod w polu poniżej:



© 2012 - 2025 Naj-sklep.pl