Stanley 2-14-562 FatMax Nożyce do blachy lewe 250mm
Zniżka -14%
43.75 zł
W MAGAZYNIE 10 szt
Koszt transportu
- GLS: 52.00 zł
- GLS: 61.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- DHL: 32.00 zł
- GLS: 32.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- GLS: 136.00 zł
- DPD: 75.01 zł
- GLS: 117.00 zł
- GLS: 61.00 zł
- GLS: 61.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- GLS: 52.00 zł
- MPL: 19.00 zł
- GLS: 52.00 zł
- GLS: 11.90 zł Planowane doręczenie: 25.11. - 26.11.
- InPost: 15.90 zł Planowane doręczenie: 25.11. - 26.11.
- Paczkomaty InPost: 16.00 zł Planowane doręczenie: 25.11. - 26.11.
- GLS: 61.00 zł
- GLS: 57.00 zł
- GLS: 37.99 zł
- Geis SK: 20.99 zł
- QDL: 22.00 zł
- GLS: 61.00 zł
- GLS: 107.99 zł
- PPL: 19.00 zł
Opis
• Bimateriałowy uchwyt zapewnia dodatkowy komfort i ochronę przed ślizganiem
• Ostrza kute ze stali chromowo-molibdenowej
• Opatentowane części zawiasów ułatwiają obsługę
• Obsługa jedną ręką – automatyczny zatrzask
• Zwalnia się przy nacisku na uchwyt
• Cięcie do 1,2 mm w przypadku blachy i 0,7 mm w przypadku stali nierdzewnej
• Podwójne okucie mechanizmu sprężynowego dla długiej żywotności
• Do cięcia blachy stalowej i aluminium, siatki drucianej, skóry, miedzi i tworzyw sztucznych
Dane techniczne
• Rodzaj nożyc: nożyce odgięte lewe
• Maksymalna grubość cięcia: 1,2 mm
• Długość: 250 mm
• Kolor: czerwony
Specyfikacja
Specyfikacja | |
Typ | Lewe |
Długość | 25 cm |
- Um nach Deutschland zu versenden, besuchen Sie Stanley 2-14-562 FatMax Blechschere links rot 250mm
- Um nach Österreich zu versenden, besuchen Sie Stanley 2-14-562 FatMax Blechschere links rot 250mm
- Magyarországra történő szállítás Stanley 2-14-562 FatMax Áttételes lemezvágó olló balos 250mm
- Pro odeslání do Česka navštivte STANLEY 2-14-562 FatMax Nůžky na plech levé 250mm
- Pour l’expédition en France, visitez Stanley 2-14-562 FatMax Cisaille a Tôle Démultipliée Universelle, coupe a gauche 250mm
- Pre odoslanie na Slovensko navštívte Stanley 2-14-562 FatMax Nožnice na plech prevodové ľavé 250 mm
Opinie (0)
Napisz opinie
Ocena: Złe Dobre
Wpisz kod w polu poniżej: